5 år

Tänk vad fort tiden går, 2004 var ett år fyllt av glädje och sorg det började så bra med att Annelie och jag ingick partnerskap som vi firade tillsammans med våran familj, det var en vacker dag trots att vädret var grått men all den kärlek som finns hos oss så var det det vackraste dagen någonsin.



Här är våra ringar....

Jag älskar min Annelie, hon är mitt syre, mitt hjärta hon är min kärlek.

'.¨'.¨'.¨'.¨'.¨'.¨'.¨'.¨'.¨'.¨'.¨'.¨'.¨'.¨'.¨'.¨'.¨'.¨'.¨'

Året tog en tragisk vändning 3 augusti då jag förlorade min systerson Anders i en tragisk olycka och våra liv förändrades för alltid och vi saknar honom varje dag. " SEE YOU ON THE OTHER SIDE"

Livet är inget man skall ta för givet, man skall ta vara på den tid vi har, att älska varandra och uppskatta det goda i livet, kämpa för kärleken.

Kärlek till er alla // Helén

Sol och ledig

Helgen kan inte börja bättre än med sol och en härlig ledig helg framför sig, ikväll blir det middag hemma hos Ann en trevlig liten tjejmiddag, sen imorgon är det 5 år sen jag och Annelie ingick partnerskap och det skall ju firas med något mysigt resultatet får ni senare, sen blir det väl lite till att träffa barnen slappa och bara ha det gott.

Har hittat en himla trevlig sida med allt möjligt trevligt, väskor, smycken m.m

www.accessora.se


Detta skulle jag vilja ha

Ta en titt och frossa lite.

Ha en solig härlig underbar helg. // Helén


Royalist... Grattis till Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel

Äntligen har dom förlovat sig, jag älskar giftermål vem som än gifter sig (hade ju helst gått på min Lillasyster Jeanettes) men nu är det Sveriges tur att ha Kungligt bröllop och det tycker jag är kul.

Tyvärr blev det inget besök till lilla Ellen idag hon har fått kolik så Lisa och Tobbe är gansak utmattade så vi får ta det en annan dag.
Har bara varit lat idag, gjort ytterst lite skolarbete, betalat räkningar ochunnat mig att få vara lite lat men nu är jag lite rastlös så kanske skulle ta mig för att göra något.....

Jag kan lägga in en bild på en brudklänning som jag tycker min vackra lillasyster skulle passa i



Till detta ett par vackra skor



Ha en ljuvlig dag // Helén

Ledig och frisk....

Nu har jag jobbat hela helgen, det känns skönt att vara frisk o kry igen, så nu är jag ledig fram till onsdag em, skall väl plugga lite och kanske åka en sväng till stan imorgon, spela lite bingo kanske .... och hämta en Apollo katalog så vi kan frossa i resor, min kära svåger Mikael pratar jämt om Grekland, han blev riktigt biten i somras på våran underbara resa till Rhodos


Här står jag och Annelie på väg till Restaurang Grekland i Ialyssos....mmmm mysigt

I morgon skall vi åka och hälsa på Lilla Ellen och ta massor med foton, måste ju oxå lägga in bild på Lisa Tobbe o Linnea, inte bara på lillfian Ellen



Här har Linnea med Pappa Tobbe


Här e mamma Lisa med Ellen fortfarande i magen.

Så där ja nu skall jag laga lite middag, Pasta med Kassler i ädelostsås.

På återseende mina vänner// Helén
MÅSTE BARA LÄGGA IN EN BILD PÅ DENNA SNYGGA SNYGGA VÄSKA FRÅN TED BAKER

God morgon

Nu känns det äntligen som min envetna förkylning har nått sin ände...peppar peppar ta i trä.
Vaknade vid 6:30 imorse och kännde mig pigg och laddad, skall jobba hela helgen så det är skönt, skall jobba kvällen idag så jag skulle börja 15:15 men så skall vi ha våningsmöte 10:30 så det blir till att åka tidigt, sen får jag väl kanske ta en sväng till stan om jag inte stannar på jobbet för stackars Sara lät så förkyld igår, men det märker jag.
Som dom flesta vet är jag ingen gardinälskare men eftersom jag har kastat dom flesta som vi har (dom var nog från 90- talet hahaha) så när jag handlade på Obs igår så hittade jag en gardin till köket som var okej så den har jag precis satt upp (med hjälp av Sebbe förstås)
Och så här blev resultatet


Min syster Marie rinde häromdagen och berättade att hon o Mats tagit en restresa till Teneriffa och åker på söndag en vecka till värmen, det låter ljuvligt det gör ju att man längtar själv fast till mitt o Annelies kära Grekland.
I vilket fall så önskar jag dom en underbar resa och hoppas dom får underbart väder hela tiden
och enl. prognosen som jag hittade på  www.tenerife.nu skall det bli 22 grader på söndag.
En liten bild från Grekland får det bli eftersom jag inte har några på Teneriffa.


Här vill jag vara.... Ha nu en ljuvlig dag // Kram Helén

Dansfilmer.....

Igår var jag hos läkaren som sa att min förkylning är ett envetet virus, jobbade ju i måndags men febern kom som ett brev på posten så det var bara att gå till VC och vara hemma några dagar till, huvudet säger jobba, kroppen säger vila så mitt nöje är att titta på dansfilmer.... har älskat dansfilmer sen jag var tonåring man blir alltid glad av dessa
Några av mina favoriter är

- Girls just wants to have fun
- Step Up 1 & 2
- Save the last dance
- Honey

Har ni några förslag på andra dansfilmer så säg till.

Vi har nu fått veta att Sebbe åker den 14 mars till Barnstaple, England han börjar bli lite smånervös inför resan, det är ju en ganska stor grej att åka iväg 3 veckor själv men han tycker nog att det skall bli skönt att få lite semester från mig och Annelie, men först skall vi ha kalas för våran blivande 18- åring (han fyller 18 när han är i England) så den 7 mars skall vi ha öppet hus för honom, så vi håller på att planera detta för fullt.
Nu skall jag gå till apoteket en sväng för att sedan kurera mig i soffan.

Ha en frisk och härlig dag. Helén


Ny dag....

Jag har haft en fantastisk helg om än att min sabla förkylning vägrar ge vika, men skall ändå gå till jobbet idag och känna om det fungerar är trött på att vara hemma och peppar peppar så har jag inte haft någon feber på ett par dar för den kommer och går som den vill.....
Middagen igår blev lyckad med Johan och Ulrika, men glömde helt bort att ta kort...men jag får säkert många foto chanser framöver, och hon var jättego och trevlig och jag är glad för Johan.
Nu skall jag ringa och se om den kära lilla snickaren behagar sig komma hit idag och kolla möglet, så vi håller tummarna.
Sen har jag ju lovat mig själv att inte shoppa så mycket innan operationen men lite ögongodis är aldrig fel....



OCH EN LITEN PRICKIG SKOJIG SÖT VÄSKA (är ju lite svag för prickar)



Ha en sprakande dag // Helén


Härliga helg

Vilken härlig helg det är, igår var vi och kollade när Johans fotbollslag spelade träningsmatch sen blev det lite shopping, vädret var ju underbart så man vill ju bara vara utomhus hela tiden sen blev det  lite mat Mathilda valde kyckling ris och currysås och det blev det


Så här vackert blev det... och sen efter maten blev det lite motion... i form av twister fick inte lägga ut alla bilder som jag ville familjen ville godkänna vilken bild som skulle visas här...

 Sen blev det melodifestival..suck tur att Heat piffade upp det hela, Mathilda gillade Lili& Sussie
Idag har Sebbe och Mathilda varit och badat medans jag o Annelie har städat och förberett middag nu skall vi sätta oss och spela monopol för sen kommer Johan och Ulrika på middag.
Här är lilla underbara Mathilda igen (hon har gjort sig fin för vårat middagsbesök)



Ha en mysig söndagsem // Helén

Fredag den 13......

Nej jag tror inte att det är någon otursdag, varje dag är vad man gör den till och min dag idag börjar som för många andra med en underbart solig dag, jag är nu på väg till läkaren (kolla min diabetesstatus...) och sen bär det av till min lillasyster för att umgås tills Annelie har jobbat färdigt då skall Mathilda äntligen komma med hem och sen blir det myspys hela helgen.

Här kommer en härlig bild från min balkong



Så fint det kan bli från denna lägenhet...längtar efter hus...

Ha en turdag // Helén

Skolaarbete...usch vad det e trist

Såååå himla trist att plugga just nu, jag arbetar hellre och sanningen är väl att jag har väl inte fokuserat så mycket som jag borde på mitt pluggande, jag gillar att jobba så är det bara.

Förkylningen börjar sakta att ge med sig men jag var ute en stund idag, behövde lite FRISK luft, men visst känner man att krafterna inte finns där direkt, men som sagt det går åt rätt håll.

Imorgon kommer äntligen mitt lilla hjärta hit och skall sova till söndag och det är ju kul nu när det är Alla Hjärtans Dag på lördag, då skall vi njuta av varandras sällskap och kanske hitta på något roligt, jag har köpt varsin liten present till dom som dom skall få på lördag hihi det är så kul att ge bort presenter oavsett hur små eller stora dom är, eller hur.
Sen var jag ju bara tvungen att köpa lite ljuvliga tulpaner.... SE och njut

Nu kommer snart familjen hem, ha en härlig dag // Helén

Grattis Christine

Min kära arbetskamrat Christine blev mormor för första gången imorse, det blev en liten pojke GRATTIS och naturligtvis ett stort GRATTIS till föräldrarna Lina & Sebastian, bra jobbat!!

För övrigt så är jag fortfarande förkyld, har inte så hög feber men mår inte bra, det e såååå trist att vara sjuk, och man måste ju gnälla av sig lite men en lite väsk sökning gjorde mig lite gladare då jag fann denna söta lilla väska men kan ha när man inte behöver så mycket med sig



Denna lilla romantiska var också söt


Ha en härlig dag // Helén

Hur kul e det att vara förkyld....

Godmorgon, fy bubblan vad förkyld jag är, gick hem från jobbet igår kväll hade hög feber och mådde kasst men men... så nu skall jag bara vila och kurera mig och ingen middag med Johan och Ulrika, Mathilda som skulle komma idag får komma nästa helg istället, hon kommer bli så ledsen och det skär lite i hjärtat men det hjälps inte.

Min underbara fru var ute på partaj igår och hade en kanontrevlig kväll med Marie, dom var på Casinot men bara för att kolla på Melodifestivalen ( som för övrigt bara blir sämre för varje år) sen gick dom vidare till Jameson´s, så nu har vi båda haft en trevlig helg även om vi inte var med varandra, men å andra sidan så finns hon alltid vid min sida för resten av våra liv.

Nu skall jag flytta mig till soffan och bara vila.

Här kommer en favoritbild på två av mina älsklingar.

Ha en ljuvlig dag// Helén



Mycket kärlek finns det........

Tack för en underbar kväll

Igår var vi på Casinot och det var verkligen jättetrevligt, som jag sagt tidigare så har jag underbara arbetskamrater, Arvingarna var där och spelade så några av tjejerna fick svänga på dom lurviga lite, sen blev det lite spel oxå, många vann lite grann inklusive jag som gick hem med ett plus i plånboken.

Kände av lite halsont igår och när jag vaknade upp idag så är jag förkyld, hur kul e det då...... det är inte rättvist med tanke på att jag var magsjuk under nyår, fy bubblan men så e det ibland som tur e så skall jag jobba kväll så jag hinner vila lite innan, så jag hoppas det inte blir värre, för sen skall ju Mathilda komma hit imorgon och stanna några dagar, ja ja vi får se vad som händer.

Host host // Helén

Snö och mys

Var som sagt och hälsade på min syster och svåger och barnen igår, det finns inget bättre när man möts av stora leende och gosiga kramar, det blev en kanonmysig em/kväll middag fick vi också Pasta med ost o baconsås det var mumsigt, sen började det ju snöa en massa så efter middagen gick alla ut och barnen åkte pulka, lite snöbollskrig blev det oxå det är alltid kul.
Nu skall jag gå ut och promenera med mina stavar en stund innan frukost, sen blir det skolarbetet och sen jobbar jag kvällen idag men det e skönt för vi börjar inte förrän 15:15

Ha en kanonbra dag// Helén

En röd liten goding från D&G



Letar efter en axelrems väska och gärna en röd och fann denna lilla godbit från Dolce & Gabbana visst e den lite fin... funderar på vilken väska jag skall ha på Fredag det får nog bli min lilla Prada i svart o vitt lagom stor för en Casinokväll.



Nu har jag pluggat en stund och skall väl göra mig i ordning för att åka ut till torslanda.

Ha en välmående dag // Helén

Syskonbarn och lite annat

Jag saknar min underbara små älsklingar så mycket, pratade med min minsta systerdotter Johanna idag och kände att det är nog dags att åka ut och hälsa på dom här är några favoritbilder på dessa ljuvliga barn


Dett är Mathilda som nu är 8 år men på denna bilden är hon bara 6 år, vacker som en solnedgång



Detta är Mikaela som nu är 6 år men på dennabild är hon 4,5 år sötnosen



Sen har vi ljuvliga Johanna bedårande på alla sätt, denna bilden är tagen i somras på Rhodos

Som sagt underbara barn.

För övrigt så går dagarna väldigt fort på Fredag är det dags för Casinokväll med jobbet skall bli kul  www.casinocosmopol.se  .

Jag älskar ju kläder accesoarer men det vet ni ju redan men på klädfronten skall jag försöka hålla igen nu inför operationen men samtidigt vill man ju inte se ut som ett vrak så några plagg får det all bli



Gillar denna hittade den på  www.ellos.se

Ha nu en go´kväll // Helén

Ellen Viola



Här är hon, det har blivit något konstigt vissa kan se att jag har lagt in bilderna tidigare på henne och vissa kan inte skumt men för säkerhets skull lägger jag in dom igen



RSS 2.0