Ännu en vecka har passerat...

och vad har hänt under denna veckan... jo gymmat med myggan som var en kanonupplevelse, hade träningsvärk i två dagar efteråt men då vet man att det finns muskler som faktiskt jobbat, sen har det faktiskt mest varit arbete fram till helgen då jag var ledig i två hela dagar för första gången sen jag började jobba och det kändes grymt skönt, lördagen spenderade jag med att kolla på Bröllopet, ååhhhh vad mycket fina klänningar och bling  bling, sen blev det ju lite speedway också på tv:n, fick zappa som en galning för lite fotboll skulle ju klämmas in också..., igår var vi på middag hos svärföräldrarna på hönö.



 Mig... mår fortfarande toppen (bortsett från det ryggonda som jag håller på att träna bort) äter och njuter av att gå ner i vikt, provar kläder som aldrig förr, tar nu över en del av annelies kläder som har blivit alldeles för stora (för hon kämpar på med viktväktarna och är grymt duktig) älskar livet och jag var ju hos min diabetes läkare som var mycket nöjd och jag behöver snart inte medicinera alls, jippie, ja inte sjutton kunde jag tro att min OP skulle förbättra mitt liv på så många sätt men jag tar vara på allt i livet och älskar varje stund.

Och en än gång... min familj, dom är absolut Världens bästa ♥

Kärleken har många sidor

vi väljer den som passar

Att våga älska med hela hjärtat

det är inte alla förunnat

Men Jag är en av dom lyckliga

som vet att min kärlek räcker till alla

Jag vet att jag är älskad tillbaka

Min kärlek är ovillkorlig

Jag ger det jag kan

Med kärlek i hjärtat

 

// Helén


Åhhh måste visa en bild på våra fina hattaskar


Ledig i dag...

och vilken härlig dag det har varit, åkte in till stan på förmiddagen för att köpa nya träningsskor, provade säkert 20 par innan jag bestämde mig och ändå gick jag tillbaka och bytte till ett annat par efter en timme.... för nu är det så här, vi skall äntligen börja på friskis och svettis igen, jippie och jag är så motiverad, det kändes underbart att få köpa ett årskort idag, jag har ju fått så himla ont i min rygg efter OP och dom säger att det beror på att man förlorar ju muskler Och fett och mina kvinnliga bollar har ju vilat på magen innan men nu är ju den mindre så ryggen får ta smällen, och Då är det bara träning som hjälper, så imorgon kl 18.00 har jag en träff med någon instruktör som kallas "Myggan" då skall han visa mig allt han kan...hahaha ja jösses hur livet kan bli och jag är som en duracellkanin, det spritter i hela mig och det är underbart och samtidigt är min själ lugn som en filbunke.
Så nu blir det både jympa och styrka i lagom dos då jag har en tendens att vara lite överambitiös i början och träna massor, lagom är bäst och för att citera min PT : den bästa träningen är den som blir av .
Nu är det snart sängdags, imorgon jobb igen plus möte sen träning sen mat och sen zzzzz......

Njut av din dag // Helén


Kärlek och BRÖLLOP.....

Lycka Lycka Lycka..... Äntligen skall jag få gå på bröllop, jag älskar allt med bröllop, familjen, kärlek och jag får dessutom ett bra tillfälle att vara snygg i röda skor och vem är det som gjort mig så här Lycklig om inte...

min små älsklingar JOHAN & ULLIS ♥

Igår var hela ysterskalan och mamma på grillfest hos dom och mitt under middagen säger Johan att dom har något att berätta... Vi skall gifta oss..... och sen , glädjetårar kramar och lycka, och jag är så glad och lycklig, min älskade systerson gör moster stolt återigen, och Ullis vad skall man säga om henne, det finns så mycket men jag är så glad att hon har kommit in i våra liv för hon är en fantasisk och underbar kvinna som har gjort Johan mycket gott och nu skall dom bli man och fru, mitt hjärta har en speciell plats för er två ♥

 

Till Johan och Ullis

Sida vid sida i många år

Men inte mogna för varandra

När tiden var rätt

Ni fann Kärleken

Med livet som krydda

Ni står stadigt på jorden

Med sanna hjärtan

Ni lyckan funnit

Jag älskar er

// Moster


Hujeda mig vad tiden springer iväg

har redan hunnit jobba lite över en vecka och det är så himla skönt att vara igång igen även om jag är lite trött, men vad gör det för efter op sover jag sååå gott.
Veckan och helgen bara sprang förbi hann med att åka till havet och njuta på lördagen, lite mer blommor till balkongen inhandlades , söndagen jobbade jag extra, vips ny vecka.
Igår var jag på återbesök på sjukhuset och allt var så bra, för jag mår fortfarande toppen och känner mig piggare i kroppen och huvudet, ätandet går som en dans och vågen går stadigt neråt :) vad mer kan man begära... ?

Till Sara

Om vi kunde kontrollera allt
om vi kunde styra som vi ville
hade vi då valt den lätta vägen
eller hade vi valt vägen som
gör oss till dom vi är idag

Vem säger att livet är rättvist
vem säger att livet är lätt
inte vi men Vi gör det bästa av det
vi kan vi vågar och vi tar chansen

Sorg är en känsla
Kärlek är en känsla
det är upp till oss
hur vi känner.

// Helén

RSS 2.0