Ett litet kan jag väl göra då

Ja nu var det ett tag sen som jag skrev och jag hade faktiskt inte tänkt att skriva mer då mitt liv har gjort en vändning som ingen hade räknat med, jag har skilt mig och flyttat...vad hände , trodde jag hade det perfekta livet och enligt vissa så var mitt liv perfekt när jag var fet och foglig, har nu gått ner 66 kg och trivs bra med det sen kanske jag inte hade räknat med att min personlighet skulle ändras och att jag faktiskt skulle sätta mig själv i första hand och bli lite ego... men efter alla år med att sätta mig själv i sista hand så känns det ganska skönt att våga välja sig sjäv och våga vara ego för tro mig det krävs en del mod till det.....
Tänker inte hänga ut någon här i bloggen men ibland har man sån lust att skrika " far åt helvete med er allihop" men väluppfostrad som man är så gör man inte det,men ibland känner jag så sviken även om jag gjort min del av svek själv, så finns det ett talesätt  som säger att den man älskat älskar man villkorslöst, eller är skall man inte det.

Så nu till lite annat, jag har precis varit en härlig vecka på underbara Rhodos, och ni vet ju hur mycket jag älskar Rhodos, snorklar solat och njutit av ca 30 grader varje dag.

Haha jag lite dagens svammel kanske skulle vara på sin plats

Att våga se på livet som en gåva
gåvan är känslor
Känslor är dina egna att känna
Känslor är på gott och ont
och tårar kan vara både glada ledsna
och jag fäller några av varje

♥♥♥


RSS 2.0