Måndagar

kan ju vara ganska trista men min var underbar, avslutade den med att gå vårruset, var dödstrött och slocknade omgående när jag kom hem, har ju jobbat hela helgen och är ledig idag det skall bli underbart och dessutom skiner solen, kan det bli mycket bättre ( jo det kan det alltid bli, lite trevligt sällskap kanske..)
Har nu gått ner 60 kg, skön siffra faktiskt och jag mår toppen, mitt liv i övrigt må vara lite rörigt ibland men vems är inte det allt löser sig på ett eller annat sätt faktiskt.
Nu skáll jag äta lite frukost och njuta hela dagen.

Dagens svammel

En känsla så skön
ett steg över gränsen
mitt beslut
mitt liv
lätt eller inte
men mitt ändå


Ha en underbar dag

What a diffrence a day makes

Idag kom saknaden över min älskade systerson Anders över mig från ingenstans, men fick en härlig vitamininjektion i form av mina ljuvliga systerdöttrar Johanna och Mikaela, jag älskar verkligen att vara moster men det vet ni ju redan.
Idag skulle bli en lugn hemma kväll, men fick veta att No Tjafs spelar på Palace idag så jag och Pernilla skall gå dit och jag som aldrig skulle gå på Palace, men nu blev det så iaf.
I helgen blir det bara jobb och lite fotboll.
Och på måndag väntar vårruset...

Ha en god kväll

Dagens svammel

Ett liv
En chans
Lev det

Vem är perfekt

Ingen eller alla.... jag skiter i vilket jag gillar när man är sig själv och vågar stå för detta, en fasad rämnar fortare än man tror och vad gör man då, sen är konsten i att vara sann mot sig själv ett helt annat problem som man nog får slita med ibland, detta får nog vara dagen svammel.

Tack för idag // Helén

Naiv

ja det är så man känner sig ibland, lurad och schizofren, ja ibland blir man inte klok vare på sig själv eller andra, och jag önskar verkligen att det fanns en av och på knapp ibland, och ibland är man bara en bart pinsam, men jag kan leva med allt detta för jag är en bra människa i grunden... (hoppas jag...)
Ja i fredags var jag ute med bästa Pillan, vi hade en runda på stan vi drack och dansade och hade jättrevligt, lördagen spenderades vid havet och på balkongen, sen var det dags för årets första speedwaytävling på tv, (japp klarade av att sitta en stund framför tvn) därefter var det utgång med dans igen, söndagen var det mest avkoppling och lite små saker, avslutade kvällen med en promenad.
Denna veckan är det långvecka på jobbet, men det känns ok.

Dagens svammel

Jag är jag och du är du
var står vi nu
Ett ord en handling
min framtid

RSS 2.0