Varför bli förvånad

Vissa människor förändras aldrig och varför skulle dom när hela deras liv handlar enbart om yta och en egen sanning i sin lilla egna perfekta värld, bah humbug....
Vi har inte plats för sådana människor i vårat liv, vi klarar oss alldeles utmärkt utan sådana hycklare, när man älskar gör man det med hjärtat.
Jag är så ledsen över hur man tanklöst sårar någon utan att inse hur man beter sig.

Jag älskar med hela mitt hjärta.

// Helén

Full rulle

Ja det händer roliga saker hela tiden livet är härligt, på fredag är det dags att gå ut med jobbet, vi skall gå på casinot och äta en smarrig middag och umgås det skall bli kul.
Nu till anledningen till detta inlägg, BILDER.......

Titta och njut



Världens vackraste brudpar, Herr och Fru Havh, visst e dom fina



Detta är kärlek...



Här är jag med alla mina syskonbarn, underbara Fru Havh och min fina lillasyster



Och vi avslutar med ljuvliga Mikaela som fyllde 8 år 1 november ♥

Ha en bra dag // Helén


Livet är fullt av överraskningar...

Jag vet inte vad jag skall börja med men vi kör på förra söndagen, då var vi på söta mikaelas kalas som fyllde 8 år den 1 november, det var lika mysigt som alltid, hon var så nöjd med sin dag, sen gick veckan i en hast fram till fredagen då fyllde jag år och  den dagen startade med frukost på sängen och paket, och vilken underbar present det var, ett par raggsockar av märket "svensk", vita med rosa rosetter från min nya favoritaffär Fanny Michaels i Haga, sen blev det lite jobb, slutade 11.45 sen hem och göra tacopaj och baka persikokaka till kvällen, Jeanette, Mikael, mina söta syskonbarn, mamma ochMarie och Mats kom och sen måste jag bara säga ett extra varmt tack till Jea m familj av dom fick jag den fina söta aftonväska som jag skulle ha på Johan och Ullis bröllop Nästa år, tyvärr kunde inte Herr och fru HAVH komma (ni kommer snart få veta vilka dom är...) men jag hade en jättemysig födelsedag och det känns skönt att veta att man är omgiven av ovillkorlig kärlek.
Lördagen var ju alla helgona och på kvällen skulle vi ju på födelsedagsmiddag med Johan och Ullis på Fars hatt i Kungälv, men på dagen hade vi gravrunda och det var så fint hos alla och dom det inta var det hos gjorde vi det, sen bar det av en snabbis till IKEA för att köpa presentkort till födelsedagsbarnen hem byta om och sen åka upp till Fars hatt, väl där så skulle vi bli bjudna på en fördrink på ett annat ställe så vi tog en promenad mot Bohus fästning, när vi såg den såg vi massa marshaller som lös upp en gång.... böjade ana vad som komma skulle, det var en fin promenad upp till ett torn, nu var jag Helt säker på vad som var på gång och redan då kom tårarna, vi slog oss ner på bänkarna som fanns där och musiken började och in kommer mina sötisar Johan och Ulrika, brudparet för kvällen.... dom var så vackra så man tappade andan, dom hade lyckats att lura oss fullständigt och jag älskade varje sekund (men min fina väska får jag ha på ett annat bröllop, men jag älskar bröllop, så vad gör det), det var en kort men helt underbar cermoni och jag grät naturligtvis hela tiden, det var så vackert och dom var sååå fina.
Bröllopsmiddagen höll sen på Fars hatt och avslutades med dans, vilken underbar dag och Johan som faktiskt fyllde år igår, det kom Lite i skymundan, men vad gör det när man får gå på Bröllop.

Till Johan och Ullis

Ni har gjort ett val
att bra val
Kärleken är livets blod
och små sår blir det
men allt läker med rätt omsorg
Att våga välja kärleken
är att våga välja livet

Ni har båda en speciell plats i mitt hjärta ♥

Bilder kommer senare

Ha en ljuvlig dag

RSS 2.0