Veckan bara rusar....

förbi och vips så var det Fredag igen.
Förra veckan var helt underbar och det var så himla mysigt att ha lite egentid, vi var på Göksäter på Orust och gud vilken rolig affär, vi hittade massa roligt och tiden bara flög frbi, vi var väl där i 4 timmar lr nåt... vi var i stan och shoppade lite och vi hann med massa roligt.
På lördagen var det ju dags för lite Yster SPA och det var sååå himla mysigt, vi hade ju bestämt att Satu min underbara fotterapeut och massös skulle komma hem hit och ge oss alla massage, detta visste ju inte Jeanette om så det blev en perfekt överraskning, sen hade vi gjort vårat eget lilla Spa i storarummet, där det blev ansiktsmask, fotmassage, handmassage, huvudmassage och massa annat.
Vi hade ju bestämt att dagen skulle gå i hälsans tecken, till lunch åt vi tunnbröd med skinka lök och äpplekeso med rostade Pinjenötter, det var ljuvligt, till förrätt blev det keso medtomat gurka och rostbiff upplag på ett romanssalladsblad, huvudrätten bestod av helstekt fläskfilé, marinerad i balsamicovinäger, olivolja, vitlök, chili och persilja och en sallad med fetaost, romansallad, lök, gröna oliver, cantaloupemelon och tomat, detta var mumsigt, och till dessert blev det färsk frukt i ugnen med riven choklad över och en kula glass, så ni förstår att det blev lyckat....
Sen hade vi bara mys o prat hela kvällen.
På söndagen var det dags för kalas för Ellen (annelis systerdotter) som har fyllt ett år, hon fick ett leksakståg av oss som blev mycket uppskattat, där bjöds det på god mat och trevligt sällskap.
Veckan har bara sprungit iväg med jobb, var ledig igår men då hade min söta systerdotter Mathilda klasshandboll, så jag och min systerson åkte ut till Torslanda och kollade på handboll hela dagen, herregud man har glömt hur högljudda barn är i den åldern.... men söta.
Nu skall jag jobba hela helgen, vaknade med halsont inatt hoppas det inte blir värre, tycker allt att jag haft min beskärda del, dessutom har jag fortfarande onti tanden (skall till tandl. 18/2) så jag äter ju massa ipren så inte känner jag om jag skulle ha nån feber, nu skall jag sluta gnälla för det finns dom därute som har det mycket värre.
Sen måste jag berätta att jag varit och beställt nya glasögon, jösses vad dyrt det var, närmare 3800:- men man får se det som en investering i sig själv.

Lite bilder



Våran dukning...



Jag hade skrivit små meddelande på stenarna till alla.



Här hade vi dukat för SPA





Här pågår huvudmassagen för fullt...

Ja som jag sagt innan visst har jag en underbar familj...

Vi avslutar med en bild på lilla Ellen som fyllt 1 år




Ha nu en härlig helg // Helén

RSS 2.0