Julen osv...

Ja då var julen förbi, vi firade en liten jul dagen innan dopparedagen hos min älsklings mamma det var så himla mysigt, god mat och trevligt sällskap ♥
På julafton jobbade vi båda hela dagen och på juldagen åkte jag till mina små älsklingar efter jobbet, igår var vi lediga och passade på att shoppa lite på mellandags rean för att sen åka till kärra och bära lite, vill bara att allt skall vara  färdigt så vi kan koppla av och bara leva vanligt, men det kommer, nu är det bara 4 veckor tills vi flyttar för gott, underbart
Idag har jag tvättat, plockat lite, snart skall jag iväg till min söta mamma och mysa för att sen åka och jobba kväll, sen blir det att sova gott bredvid mitt hjärta.

Dagens

Öppnar ögonen för
att se om det var sant
och det var det
Där var dom
dom vackra
ögonen och
dom tittade tillbaka
med kärlek i ögonen.

Två på en dag

..... blogginlägg alltså, ja det blev lite shopping har nu bara en julklapp kvar så är jag klar, jag har inte handlat mycket julklappar, och känner ingen stress inför julen det räcker att alla andra stressar, för gud vad folk stressar.
Har precis kollat på en film och bara slappat en stund håller påå att fixa så jag kan få iväg möblerna från kärra till ett förråd i mellandagarna, inte det lättaste, men jag är hoppfull.
Skall nu gå ut och sätta en deg till bröd, så Cissi kan få en nybakad macka när hon kommer hem efter ett 11 timmars pass, sen blir det bara att slöa lite till.
Sen måste jag bara säga en sak, spelar det någon roll vart man bor, är vissa ställen bättre än andra, kanske det men jag har lärt mig att man skall vara jävligt tacksam om man faktiskt har någonstans att bo, jag har ett fast jobb som jag älskar för det mesta och vi har fått ett första handskontrakt (vilket inte är så jäkla lätt, inte en s i biskopsgården, för det är dit vi flyttar) och jag är så glad för det finns dom som varken har jobb eller bostad, jag har numer varit både arbetslös och bostadslös vilket har gjort mig till en betydligt mer ödmjuk och tacksam människa, men jag har hela tiden haft människor runt mig som ställt upp och vissa har svikit, men livet är en ständig skola och varje händelse gör en rikare på kunskap.

Älska varje dag // Helén

Snart e det jul...

Ja så vips var det onsdag, är ledig idag innan jag går på imorgon för att jobba hela julen, men det känns ok.
Denna veckan har vi bakat igen... bullar med lite olika fyllning, varit på Rusta, Cissi fick köpt en gitarr så igår kväll så spela hon och sjöng för mig ♥
Idag skall jag väl shoppa lite, kanske baka lite bröd, för mitt hjärta jobbar Hela dagen, jag håller dagen öppen för allt.
Igår fick vi årets julklapp på jobbet, en jättefin kniv Le >Zie (Paolo Robertos märke), men vi fick ingen almenacka.... nej jag skall inte klaga, jag är nöjd.





Dagens svammel

När kärleken slår till
vet man knappt vad man vill
att vara annorlunda är väl egentligen
att vi alla är olika.

// Helen

Härligt med lördag

Uppe med tuppen för Cissi skulle till jobbet, har ätit frukost och plockat in tvätt och klockan är inte ens 7... men vad gör det jag är ledig och har inget inplanerat så blir jag trött sover jag lite till-
Gårdagen var perfekt, hämtade gullungen klockan 11 som bestämt, sen åkte vi in till stan, vi tog BR först för att hon skulle kolla vad hon ville ha i present, hon valde ett kastrullset för hon hade fått ett "kök" på morgonen av mamma och pappa, sen blev det karusell och en massa åkande i rulltrappor (hon älskar att åka i dessa) för att sen möte mamma för att gå och fika.
Fika gjorde vi på Åhlens och sen gick vi vidare för att kolla på NK:s julskyltning, sen blev det lite småärenden för att sedan åka hem.
På kvällen blev det lite god mat med min älskling och bara mys.
Nu skall jag sätta på lite julmusik, tända lite ljus och bara njuta.

Lite bilder



På väg mot stan



Söt flicka med snögubbe




God fika...




Ny fin mössa som hon fick av mormor




Mor och dotter...visst e vi lika



Ja en underbar dag var det.

Dagens svammel


Det är dags för nya vanor
att tänka i andra banor
Livet är en gåva
som vi måste vårda
Imorgon är visserligen en ny dag
men tänk om imorgon aldrig kommer
Jag lever idag
jag älskar alla idag

// Helén

God morgon

Ja då var man vaken tidigt fast man är ledig, men jag gillar mornar, gick upp och gjorde lite frukost till min älskling och nu sitter jag med färg i håret... (är läskigt gråhårig faktiskt) skall snart tvätta lite till och göra mig iordning, skall ju hämta Johanna klockan 11 och sen åker vi till stan och möter min fina mamma för att ta en födelsedagsfika.
Sen får vi se vad som händer.

// Helén

Födelsedagar, gran och mys, syskonbarn

Och vips så har denna veckan sprungit förbi... går fort fram men det känns helt ok faktiskt, ja i helgen blev det bara lite av det jag hade planerat, gjort, vi fick hämtat resten av grejerna hos Cattis, sen var vi på Lisebergs julmarknad, bakade gjorde vi på måndag em tillsammans med Cissis mamma och lillebror, igår var vi och köpte en liten minigran så vi får lite julmysigt, den blev så söt.
På jobbet flyter allt på, vi hade jättemysigt på lucia och idag satte vi upp granen och fixade lite, jag älskar verkligen mitt jobb.
Idag fyller min kära svåger 40, och i morgon fyller mosters älskade lilla hjärta 6 år, då skall hon och jag mysa största delen av dagen, skulle ha mött en gammal vän men får omboka det, jag har tid för alla men en i taget... hahaha.
Ja nu närmar sig julen och ett nytt år och jag ser fram emot 2012, jag jobbar nästan hela julen och nyår skall jag bara sova förbi för att slå upp ögonen den 1/1-2012 och glädjas åt det nya året med nya chanser.
Idag har jag gått av min jobbvecka för att vara ledig i hela 3 dagar och sen har jag hunnit städa tvätta och laga mat och nu väntar jag bara på min älskling som slutar jobbet om en stund.

Lite bilder....



Lite fika efter allt bak



Våran söta minigran



Mosters vackra lilla gumma.

Till mina syskonbarn


Jag känner så mycket kärlek till er alla
Ni skänker mig glädje varje dag
Ni är ljuset i mörkret
Ni är guldkanten i mitt liv
Jag älskar er så mycket
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Förkylning och storm

Fy vad det blåser ute...tur att man är inne.
Nu har vi flyttat in hos Maija <3 det känns jätteskönt. vi har lite grejer kvar hos min söta syster som vi skall hämta och ställa hos Cissis mamma, sen får hon äntligen tillbaka sitt liv :)
Har väl lyckats att bli förkyld oxå....suck men det går väl över.
Skönt nu att vara ledig, har jobbat 6 dar, lite trött blir man men det är tur att man gillar sitt jobb, skall utnyttja lediheten till att baka, mysa, hämta grejer, julbord, Liseberg,tvätta och kurera mig från förkylningen...
Nej nu blir det frukost.

// Helén

Snö...

Ja då blev det vinter igen, tycker faktiskt inte det var så länge sen den hemska snön försvann, nej jag är absolut ingen vinter människa.
har precis kommit hem från jobbet  (jobbat extra idag, det är bra precis när jag börjat heltid igen.. hahaha men men ) och lagat mat, chilli corn carne...mums snart skall jag åka och möta Cissi.
Igår var vi hos Maija och hämtade nyckeln så nu flyttar vi in i övermorgon, äntligen får min söta syter lite lugn och ro eftr att ha varit supersöt och stått ut med oss längre än väntat och inte har hon gnällt en enda gång ♥
Vi var på hemtex igår en sväng och fick handlat en kudde och lite diskhanndukar...
Och nu lite bilder... ( jag älskar min nya kamera)




Jättegott......



Grejerna från hemtex...kudden är underbar

Nej nu lite vila innan jag skall åka

Ha en härlig halkfri dag // Helén

Andra advent

Ja då var det söndag och dags för jobb, men det skall bli kul, helgen för övrigt har varit lugn och skön, lite synd om Cissi som fått öroninflammation men hon mår bra.
Har inhandlat lite mysiga pyjamasar på Kappahl, dom är sååå härliga så man vill mest gå i dom hela tiden.
Nu i veckan flyttar vi in hos min kollega som beger sig till australien i över en månad, så jag har packat ihop lite här hos Catharina för på torsdag flyttar vi ut.
Nej nu fick jag blogg torka och måste göra mig ordning.

Ha en härlig andra advent // Helén

Lyckad dag

Jag älskar att gå på Ullared, blev dock inte så mycket kläder bara en blus och ett linne och massa strumpor... sen blev det lite glas, gardiner, tavlor, blingbling, ramar, lampskärmar, och dessa kommer inga bilder på försen dom är på plats... det var en jättemysig dag.

Sen fick jag en stilla fråga om jag måste blogga om mitt nya liv för det sårar många, men det är ju faktiskt mitt liv och jag tycker inte att jag skriver något dåligt, jag är lika personlig som jag alltid varit och så här ser ju mitt liv ut nu och vem vet hur mitt liv ser ut om ett år, jo om man VÄLJER att läsa min blogg så får man se.
Jag är fullt medveten om hur kontroversiellt mitt förhållande är, men jag mår bra med henne och jag har aldrig klagat över mitt f.d liv ibland sker saker som man inte rår över, jag är fortfarande samma Helén men ny på många sätt, allt får ta sin tid.
Jag vill på inget sätt radera ut mitt tidigare liv för det har gjort mig till den jag är, jag står för allt jag gjort och tar konsekvenserna, för det är lika för alla, man kan inte ändra på det som skett, man kan bara önska att man gjort vissa saker i livet annorlunda.
Jag är ödmjuk inför framtiden och tar en dag i taget.

Dagens Tanke


En liten handling
ett litet fel
En stor handling
ett stort fel
Vad är stort och
vad är litet
Du är du och
jag är jag
Vi är alla olika
vem är jag
att döma
vad som är
litet eller stort


Ha en härlig dag // Helén

Dagarna bara springer

...förbi och vips så var det torsdag och dags att åka till Ullared med mitt Cissi, hennes mamma och moster, det skall bli jättekul.
Och isöndags åkte vi till naturhistoriska och var kulturella, sen åkte jag till mina godingar och vi bakade pepparkakor och hade det jättemysigt.
På måndagen var vi på hockey med Pillan och såg på Frölunda mot färjestad (Frölunda förlorade), det var riktigt kul, kommer inte ihåg när jag var på hockey senast.
Tisdagen jobbade jag och på kvällen hade vi filmmys, Jag och Catharina kollade på Honey 2, sen kom Cissi hem och då tittade vi på Water for Elephants (jag och catharina somnade...).
Igår slappade vi bara på dagen och senare åkte vi till Cissis mamma och hälsade på och hämtade lite post, och vips nu var det torsdag....
Sitter och funderar på att ringa Satu på www.karrakroppsvard.se behöver lite massage och fotvård och det var alldeles för länge sen vi sågs.
Nu skall det kokas lite havregrynsgröt, äta och mysas lite innan vi skall åka.









Dagens svammel

Inte ett fel är fel
utan att vara rätt
i någons öga

Ha en härlig dag // Helén

RSS 2.0