Full kalender

Strömstad SPA och resort, det var där vi var i helgen och det var helt underbart, vi badade, bubblade vilade och bara njöt av allt, god mat, tvåsamheten, vi fick massage, hade vatten gympa, tränade en helt underbar helg.

Lite bilder



Glad med nyckeln till vårat paradis


Bubblor bubblor överallt sköna bubblor


Nyss fått massage...

Ja det var mysigt, nu till nåt helt annat


Det mycket på gång, kul grejer naturligtvis, för att sammanfatta veckorna fram till JUL...


- kalas för mig (ego men jag gillar kalas)
- middag för att fira Johan & Ullis
- gå ut med jobbet
- kalas för mikaela
- kalas för Lisa
- kalas för Johanna och mikael
- julmarknad med våra små syskonbarn på Tjolöholm
- Gunnebo julmarknad med Mathilda
- Lisbergs julmarknad med Mikaela
- hjälpa mamma med borrning..??!!
- julhandla
och där emellan skall vi jobba och träna och bara vara... hahaha ja livet är fullt av roligheter

Annars rullar det på som vanligt, igår var jag ledig och övade på att bara slappa och det gick bra nästan hela dagen och detta utan att känna mig jättestressad, och övning ger ju färdighet jag kanske blir en riktigt slappgök framöver.
Idag jobbar jag kvällen, innan det skall jag till stan för att köpa paket till lilla Mikaela som fyller 8 år på måndag, Annelie skall på kalas själv hos hennes svåger Tobbe som fyllt år, jag och Sebbe jobbar tyvärr.


Dagens

Att vakna är att leva, att leva är att våga, att våga det är inte alltid lätt.

// Helén


Före och nu

Ja då skall jag väl lägga upp ett par bilder från nu och innan OP

Man glömmer fort......




Detta är jag för ca 1 år sen



Nu 44 kg mindre



Ja herregud, detta var jag




Och nu.. jag har mycket kvar men jag har ändå kommit långt och jag är stolt över mig själv...

Nu skall vi packa för att åka iväg till Strömstad SPA på en romantisk weekend.

Ha en underbar helg alla// Helén

Feber och resa

Ja febern slog till med dunder och brak i förrgår på kvällen, ont i kroppen och huvudvärk, spenderade hela dagen i sängen i går och idag på förmiddagen och nu känner jag mig faktiskt lite piggare och febern har gått ner och tur e väl det för på fredag är det dags för min lilla överraskning till min söta fru, vi skall åka iväg fre-sön och bara njuta, vart får ni veta senare.
Jag vet att jag skriver och säger detta ofta men jag är så lyckligt lottad som har en sån fin familj, en bättre fru och son får man leta efter och resten av min fina familj... ja dom är bara bäst, kärleken skall vara ovillkorlig då är det sann kärlek.
Annars rullar det på som vanligt, njuter av att vara under 100 kg, känns lite overkligt fortfarande, men hör här nu då.. är helt plötsligt sugen på hembakat, jag har aldrig varit någon bullätare och har absolut inte tänkt att bli det heller men en liten bit skadar ingen och skillnaden nu är två saker dels att jag inte kan äta mycket men viktigast av allt är att jag nu har kontroll på vad jag äter, hur jag äter så ja med handen på hjärtat kan jag njuta av en liten kaka utan att ångra mig senare.
Träningen går bra,har nu lärt mig att springa på löpbandet men tycker fortfarande att det är lite läskigt, men mitt mål är att springa vårruset till våren.
Nej nu skall jag åter sjunka in i min bok " Svart cirkel" av Jonas Moström, grym e den.

Ha en fin dag // Helén

Under 100

Ja nu är jag där mina vänner... under 100 mitt mål var ju att nå dit innan jul, men nu är jag där och jag mår toppen, ni anar inte hur bra man mår det är helt sjukt och hur fort man glömmer hur det kändes att vara en riktig tungviktare...men sorgligt är det att man blir så blind för sin egen kropp och låter sig själv bli sån och det är ju faktiskt bara mitt eget fel och jag är så glad över att ha vågat ta beslutet som ändrat mitt liv och det är ganska kul när folk ser förändringen, jag har blivit flörtad med för första gången på evigheter och Ja jag är lyckligast i världen med min fru men det är alltid trevligt att få hör att man är söt... eller hur...
Nu ihelgen är jag ledig och det skall bli underbart, inget inplanerat men öppen för allt.

Ha en underbar helg alla  // Helén


Måndag

Ja då var det måndag igen och dags för långvecka på jobbet, helgen bara sprang förbi, på lördagen var jag, annelie marie och jeanett ute med mamma på Liseberg och spelade femkamp, vi tog även en skräckfylld tur inne på hotell Gasten, jag blundade större delen av tiden Jeanett den stackarn gick först , marie och Annelie sist och dom två skrek mest hela tiden.... vi spelade lite och sen gick vi till Alino´s fd Gallini och käkade Grekiskt så det blev en lyckad dag för mamma, för vi gjorde detta för att hon fyllt 65.
Resten av helgen flöt lugnt förbi.

Nåt helt annat...

Att man under så många år kunde ha fel i hur man var och uppfattades, det  är sorgligt och att göra en förändring som inte påverkar alla runt om en är inte lätt.
Att bli sårad av nära, vem trodde detta en missuppfattning kanske, mer känslosam kanske.
Kanske allt bara sitter i huvudet.

A piece of my my heart

Hmm visst var detta litte skumt och kanske en aning diffust, vem gäller det eller är det bara svammel, det mina vänner är för mig att veta och er att fundera på....

Och ett par ord till världens bästa Satu på  www.karrakroppsvard.se

TACK för goa fötter, vi behöver massa mer tid att prata.

Ha en härlig dag. // Helén

RSS 2.0