Allt lugnt

..jag känner mig visserligen mörbultad men bättre och det är ju skönt, skall jobba imorgon men bara kort tur så det är lugnt, det hjälper att gå så det gör jag hela tiden annars blir man stel, funderar om jag skall ta en promenad till Ikea för att inhandla deras värmeljus nu när det är höst plus att vi har ingen direkt värme hemma, tror att den funkar när den vill...
Idag skall jag äntligen träffa Satu, underbart och sen skall vi till Allum ikväll på kundkväll i Zizzibutiken, härligt, så den här dagen blir nog bra.

Till mina systrar

Ett band så starkt
en känsla i hjärtat
Unikt i sin helhet
Ovillkorlig kärlek
En tröst i mörker
Att känna sig trygg
Det är mina systrar

Jag älskar er alla ♥

Ha en underbar dag // Helén

Svimma

Ja det var vad som hände mig igår...jag svimmade när jag skulle gå på bussen.... och har antagligen landat delvis på en stackars tants rollator och slagit i ryggen så jag känner mig ganska mörbultad idag, har aldrig svimmat förr och hoppas aldrig att det händer igen för det känns inte dåligt pinsamt, har pratat med en ssk idag och hon sa att det kan finnas många olika anledningar till att man svimmar.
Men men life goes on...
Solen skiner ute och man blir ju lite piggare av detta och jag håller ju på att lära mig att inte stressa så jag får väl öva mig lite på detta nu då.

Jag hoppas ni alla får en ljuvlig dag i solen // Helén

Ett par skor jag vill ha från www.have2have.se

 


Stan får det bli

En tripp till Kungsgatan får det bli, behöver hitta en sport bh som håller alla töserna på plats, och det mina vänner är inte alltid det lättaste, skall även titta på en träningstopp då min hänger löst och det är inte vidare skönt när man skall jympa /gymma.
Har nu oxå, äntligen beställd tid hos världens bästa Satu på  www.karrakroppsvard.se för fotvård och det skall bli underbart och vi har ju alltid massa att prata om :)
Sen nånting som jag redan börjat fundera på även om det är nästan 10 månader kvar, Johan och söta Ullis bröllop, vad skall jag ha för klänning och vad skall jag ha för skor har hittat en så superfin kuvertväska på  www.bagsandfashion.com som jag bara älskar och den är rosa, skall försöka få en bild upplagd här och mina funderingar på färg på klänningar har varit nougat eller rosa och jag vet att det är tidigt att fundera på och jag kommer inte handla förren till våren eftersom kroppen har säkert förändrats mer då, men det är så mysigt att ha nåt så fantastiskt att se fram emot, JAG ÄLSKAR BRÖLLOP....

Och nu till nåt som inte är lika mysigt, häng.... jag tittade på min kropp i helspegel igår och såg att jag har fått lite häng på låren, inte kul, men efter en stunds studerande insåg jag att jag hellere har häng, mår toppen, känner mig vackrare än någonsin än att återgå till min forna kropp, det handlar om att hela tiden sätta allt i jämförelse med hur jag var innan och fråga sig själv, hur väljer du att ditt liv skall vara.




Bilden är lånad av  www.bagsandfashion.com
Visst e den urgullig.....

Nu får ni ha en fanatstisk dag // Helén

Söndag

Och imorgon är jag ledig, skönt, har inte bestämt mig vad som skall hända imorgon, jag måste ju lära mig att bara vara eftrsom jag har fått magkatarr pga stress.
Så vem vet hur morgondagen ser ut, jag vet iallafall att vi skall träna på kvällen, och gällande träningen så är tanken att vi skall prova afrikansk dans på torsdag, spännande... tror jag.
Hade ett hemskt "dumping" anfall i fredags kväll, fick väldigt ont i magen och sov i nära två timmar efter det, det är inte alltid lätt med denna nya kropp, man lär sig något nytt varje dag och man har en annan medvetenhet som man inte haft förr, jag har köpt zink idag som jag skall börja äta för när man rasar i vikt så tappar man lite mer hår än normalt (men inte så man blir flint) men det skall tydligen zinket råda lite bot på...

Dagens tanke

Att vara sann mot sig själv är att vara lycklig

Natti natti / Helén


Ny dag

Dagens tanke:
Våga älska, våga leva, våga vara dig själv, Våga älska dig själv
Var Modig.
Jag älskar, jag lever ♥
Helén

Länge sen sist

Ja det kan man säga, min blogg lust har varit puts väck.... skall försöka hitta den igen. Ja det har ju hunnit hända en heldel som jag får sammanfatta lite, våran semester startade med en underbar campinghelg i varberg tillsammans med våra systrar Lisa och Jeanette med barn (inte Lisas minsta) och våran kompis Cassandra med hennes son Kasper, vi bodde på samma camping som jag och annelie hade campat på tidigare, vi hade en otrolig tur med vädret och mindre tur med våra tältgrannar, första natten var det sex party i ett tält och andra natten i ett annat,,, hur tänker man då, ja ja men helgen blev mysig och rolig.
Sen stannade ju Mathilda kvar hos oss till onsdag, på tisdagen var vi på buggkurs på packhuskajen och lyssnade på scotts, vi hann med bio och massa mys innan hon åkte hem.
På torsdagen åkte jag och annelie och beställde en restresa till Kreta och på Fredag morgon flög vi till sol och värme i två underbara veckor, det var en underbar och avslappnande semester, sen var det hem och börja arbeta igen.
På jobbet har jag fått två nya arbetskollegor, men jag saknar syster Sara och lilla Linn, men man vänjer sig vid förändringar tids nog.
Shopping... ja det har blivit en hel del shopping (opps glömde kanske nämna att vi köpte 10 väskor på Kreta, en till Sebbe resten till oss hahaha) min kropp har ju förändrats en hel del så jag har köpt lite nytt och sen har ju även min söta fru gått ner och jag kan nu ha hennes tidigare kläder, det är helt underbart att kunna gå in i ALLA affärer och titta på kläder och prova och det faktiskt passar, jag tittar inte ens på tjockisavdelningen längre och det känns underbart, och sen, hör här mina fötter har krympt... jag har nu återigen strl 38, det har jag nog inte haft på minst 15-20 år, har haft 40 för att få plats med mina knubbiga fötter, vilken lycka detta är, så jag har köpt en del skor, jag älskar mitt liv.
Går forfarande stadigt ner i vikt har nu gått ner totalt i år 42 kg.... och det märks på massa sätt, min kropp är helt annorlunda, jag rör mig annorlunda, klarar massa som jag har tungt för innan, märkte när vi var på jympan igår att jag klarar övningarna lättare, jag är så tacksam över att jag fått denna OP.
Kan äta allt, mår bra förutom att jag är lite stressad, men det jobbar jag på, har fått lite magkatarr pga stressen men jag hoppas den försvinner.
Jag kan bara säga det igen, JAG ÄLSKAR MITT LIV och ja är så tacksam för alla underbara människor i min närhet som är så stöttande i min livsförändring en stor Kram till er alla.

Jag sitter här med min nya dator och vet inte om jag lyckas lägga in bilder men jag gör ett försök...




Jag o Annelie i väntan på bussen som hade helt egna tider



Här var våran strand, fiskarna bet annelie flera gånger så vi vågade knappt bada här så det blev mest poolen siste veckan



Jag i poolen...


Ja detta var vad jag bjöd på idag, skall vara lite flitigare i min blogg.

Ha en underbar dag // Helén

RSS 2.0