Strul och lathet

ja det är därför det inte blivit nåt bloggande på sista tiden, ja för grejer händer det ju hela tiden, förra veckan fick sebbe renoverat i sitt rum, äntligen, nya golv och tapetserat, sen kom min underbara systerdotter Johanna till oss i torsdags, fredagen blev det ett besök på universeum, då följde även bästa systersonen Johan med, mysigt, sen blev det middagslagning, en liten promenad sen mys i soffan och icke att glömma, spelet råttfällan som vi under hennes vistelse har spelat Minst 20 ggr... sen var det gonatt för den dagen, igår åkte vi till Åby simhall och badade där hade dom ett litet upplevelsebad som var mysigt, då var även Lisa och Linnea med och en Kompis Cas med med hennes underbara son Kasper, Cassandra och Kasper åkte sen med oss hem och käkade och mös en stund, sen hann vi med råttfällan några gånger till innan det var dags för lillfisen att åka, hon är helt enkelt underbar.
Idag skall jag och annelie åka och titta på en lägenhet i Haga, mest för att det är kul och sen om vi kan tänka oss att bo så.
Nästa vecka är det dags att gå på min första fackutbildning, hela 4 dgr med facklig info, skall bli intressant, sen skall vi väl hinna med lite träning också.
Längtar så mycket efter våren, värmen och ljuset, min systerdotter frågade varför det måste vara vinter så länge, BRA fråga.

Ha en skön söndag för det skall jag // Helén 

RSS 2.0