2 veckor och 3 dagar

kvar till semester... det skall bli gott, men vi njuter av varje dag ändå, i söndags var vi på kalas hos min systerdotter Mathilda som då fyllde 10 år, Mosters stora tös som dessutom i fredags slog ut en tand, så vi körde dom upp till akuten där en käk kirurg satte dit den igen, hon krockade med en kompis när dom hoppade studsmatta..illa men hon mår bra så det är skönt.
Efter kalaset åkte vi med Johan och söta Ullis till en sjö som hette Mollsjön och hade en jätte mysig kväll med bad och grillning.
Igår hade jag ledig dag efetr att ha jobbat kväll, latade mig mest och idag är det dags att jobba kväll, till helgen blir det kalas igen då min svärmor fyller 60 år... ja som sagt dagarna bara rullar på

Här kommer lite bilder

 

Vackra Johanna




Söta Mikaela

 

Underbara Mathilda med sin pappa

 



Grillmästaren Johan vid Mollsjön



Annelie och Ullis


Japp det var allt för denna gång, ha en härlig dag // Helén

 


En till...

<div style="text-align:center;"><a href="http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=JtmdhnAUzFwvKi3aw3n42UkV5F6Q2Lb93BbXobsdeeNpAFDw7oqv#shoeGallery" title="Är du Nellys nästa skodesigner?"><img src="http://designyourshoe.nelly.com/media/JtmdhnAUzFwvKi3aw3n42UkV5F6Q2Lb93BbXobsdeeNpAFDw7oqv.jpg" alt="Mina designade sko på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=JtmdhnAUzFwvKi3aw3n42UkV5F6Q2Lb93BbXobsdeeNpAFDw7oqv#shoeGallery" title="Är du Nellys nästa skodesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!</a></p></div>

sko designer, mitt nästa yrke kanske

<div style="text-align:center;"><a href="http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=iOlEVkz4PPziC0RY4IBx6eDo06TdFsjo7JqQtdH9t8et7uIz3Hnx#shoeGallery" title="Är du Nellys nästa skodesigner?"><img src="http://designyourshoe.nelly.com/media/iOlEVkz4PPziC0RY4IBx6eDo06TdFsjo7JqQtdH9t8et7uIz3Hnx.jpg" alt="Mina designade sko på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=iOlEVkz4PPziC0RY4IBx6eDo06TdFsjo7JqQtdH9t8et7uIz3Hnx#shoeGallery" title="Är du Nellys nästa skodesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!</a></p></div>

Varje tanke räknas

Det märks att vi bor i Sverige med detta ostadiga väder.... men det har ju varit några riktigt fina dagar och då fr man verkligen ta vara på dem och eftersom jag och min söta fru älskar sol & värme så har vi passat på att sola och bada så mycket vi bara kan.
I fredags åkte vi upp till Bovallstrand, där hade Lisa och Tobbe hyrt en jättemysig stuga, vi grillade och mös hela kvällen, även Tobbes trevlig föräldrar var där, vi avslutade med ett badbesök ner i Bovallstarnd och herregud vad fint det var, paradiset, kort kommer längre ner sen.
På lördagen hade vi bestämt att åka ner till Varberg för jag skulle byta mina träskor till en mindre strl, vi gick på torget och det blev lite mer shopping (nästan som i Grekland) 3 väskor, orkidéer, frukt och ett par rosa badtofflor, sen åkte vi ner till stranden i Apelviken och spenderade resten av dagen där innan det var dags att hinna hem för att kolla på speedwayen kl 20.
Söndagen packade vi återigen badkläderna och åkte ut till Fiskebäck med Jea, barnen och min mamma, det kom ett par droppar regn och lite åska när vi kom dit men sen kom solen och det blev en mysig dag, efter det åkte jag och Annelie till Friskis och tränade lite Gym, det var varmt men skönt.
Sen blev det måndag och jobb igen viskall jobba denna och 3 veckor till innan vi har semester och vi går i valet och kvalet om vi skall åka till Grekland, vi får väl se vad som händer.
Idag har jag ledig dag och har inte bestämt mig för vad den skall innnehålla än, nåt trevligt blir det ju alltid.


Varje ord betyder något
Varje tanke räknas
Känslor är verkliga
Hjärtat styr för det mesta
Valet är vårt att nyttja
men vem har sagt att det är lätt.

Lev livet varje dag ♥

Här kommer lite bilder

 



Annelie, Sebbe och Lisa efter badet i Bovallstrand



Solnedgång i Bovall



Och här var jag... hmmm

Ja alla glada, ha nu en underbar dag // Helén


Saknad

Idag skulle min systerson Anders fyllt 22 år , men livet tog en annan sväng, rakt in döden.
Saknaden skiftar från dag till dag, men den finns där alltid, frågorna dyker upp, hur skulle du se ut, hur skulle du låta, vad skulle du gjort idag.
Idag är den dag då min älskade syster skulle glädjas, istället blir det ytterligare en svår påminnelse.

A - lltid glad och busig
N - oga med att alltid ha kul
D - u finns alltid i våra hjärtan
E - n frågvis nyfiken underbar kille
R - oade oss med din närvaro
S - aknad

Du fattas oss alla ♥


Veckorna springer förbi

tiden står defenitivt inte still, och nu är det hela två veckor sen jag bloggade, men så kan det bli ibland, vädret har ju varit ganska härligt och då sätter man sig inte gärna framför datorn, men nu skall jag beraätta om denna helgen iaf... vi har varit och campat, ni vet ju att det var min tur att göra något för min söta fru och varje gång har det blivit uppskjutet, men nu planerade jag in denna helgen, och det bar av till Varberg, vårat älsklingsställe, det var riddardagar där nere på fästningen och sen passade vi på att tälta för vädret har ju varit underbart och det blev verkligen en kanonhelg.
Vi åkte på fredagen efter jobbet och när vi kommer fram och börjar packa upp och skall sätta upp tältet...vad händer då... INGA tältpinnar... vi ringde sebbe och kollade om han kunde möta upp oss halvägs från gbg med pinnarna och snäll gosse som han är gjorde han det ( han fick låna Johan och Ullis bil) så vi möttes upp i Kungsbacka, sen var det bara att åka tillbaka, efter 10 minuter säger Annelie "är det rätt pinnar" så jag kollade och... NEJ det var vårat gamla tält, vid det här lagat skrattade vi mest hysteriskt åt eländet så vi vände och åkte hem för att hitta pinnarna för tälta skulle vi, väl hemma kunde vi inte hitta pinnarna, så jag ringde min kära yster och frågade om dom möjligtvis hade fått med sig dubbla pinnar efter förra årets tältning och JAPP det hade dom, så då bar det av mot Torslanda, sen varberg och tältet var uppe och klart 23,30 så tekniskt sätt tältade vi fre-söndag hahaha, och så smidigt som det gick att sätta upp tältet, vem kunde tro det, för jag och Annelie är annars väldigt dåliga på att samarbeta på just sådana uppgifter.
Lördagen vaknade vi till strålande sol och utsikt mot havet, käkade lite frukost innan det bar av emot stan där vi kollade på riddartornering, hela fästningen var som på medeltiden, det fanns gycklare, riddare, musikanter, ja en massa kul, sen blev det lite fika innan vi gick till torget och kollad på marknaden, köpte världens godaste jordgubbar, vilda persikor och körsbär och fick även inhandlat ett par söta träskor, sen åkte vi hem och bytte om för stranden, vi solade och Badade i några timmar sen var det dags att gå upp och fixa grillen (som vi fick köpa en ny för det fanns inga ben till vår gamla..., och vi som är så ordningsamma i vanliga fall...) till middag blev det grillad kottlett med en fantastisk god potatissallad till, sen blev det bara mys resten av kvällen.
På söndagen var vädret inte lika fint men varmt så vi packade ihop vid tolvtiden och åkte en sväng till Ullared innan vi åkte hem och vi shoppade bara lite, bla solcellslampor till balkongen.
Det var en helt underbar helg även om den började lite lätt kaotiskt...

Nu är det vardag igen och allt är bra bortsätt från att min mage har varit i obalans men känner mig bättre idag.
Vågen fortsätter stadigt neråt.

Bjuder på lite bilder


Vår härliga utsikt




Frukost i tältet




Medeltidsbyn




Riddarna





Smarrig middag




Min söta fru




Våran balkong




Ja det blir en del blommor




Min nya träskor... jag är ett riktigt träsko barn



Ha nu en underbar dag alla// Helén

RSS 2.0