London

Ja London var defenitivt en upplevelse, vet ej om jag kommer åka igen dock, för herregud vad hektiskt, det var folk över allt hela tiden och alla var lika stressade, men vi hade mysigt.
Vi var framme på hotellet vid 14 på torsdagen, bytte om käkade på en liten pub nära hotellet sen tog vi tunnelbanan in till stan (eller vad man skall kalla det för London är sjukt stort... och vi bodde i North Acton lite i utkanten)väl där gick vi på Oxford Street och shoppade och försökte undvika att bli påkörda eller översprungna.
På fredag åkte vi iväg till Tower Bridge, Madame Tussauds, National Museum,British War Museum(detta museum gick Cissi själv på medans jag ögonshoppade lite, är inte så intresserad av krig) och vi blev lite besvikna på Madame T, trodde det skulle vara mer... men men.
På kvällen åt vi på Jamie Olivers resturang Fifteen, underbart gott och mysigt.
Lördag morgon vaknade vi pigga och utvilade och åkte tidigt in till Hyde Park och tog en lång promenad, sååå mysigt därefter lite mer shopping, lite vila sen London eye sen en tur på stan sen hem för att sova ett par timmar innan vi skulle flyga hem.
London var mycket smutsigare än vad vi trodde och väldigt slitet och inte riktigt våran grej men är så glad aver att ha varit där, åkte både engelsk taxi och dubbeldäckare....
Men att komma hem till våran lägenhet var bästa känslan, hem ljuva hem ♥



Tower bridge



Madame T, vem är biffigast..hahaha



Jag och Shrek...fint par va..



Morgon i Hyde Park



Marble Arch



Inte såå mycket shopping

Ha nu en underbar dag // Helén

Tiden springer iväg

Det är sjukt hur fort det går framåt och man märker att våren är på väg, igår fick jag och Cissi ett ryck och åkte till Ullared, det blev bara lite små kuliga saker, men vi älskar Ullared sååå mysigt och igår var det nästan inget folk alls.
I helgen som var, var vi på på dop där Cissi blev gudmor till ljuvligt söta Josefin, och på söndagen var min söta vän Helené här.
Invigde min balkong i solen i lördags, den är underbar nu fattas bara lite växter och sådant men det får bli lite varmare först.
Nu är det bara en vecka kvar till vi åker till London, det skall bli såååå himla kul, längtar verkligen.
Nu skall jag snart åka och äta lite lunch med min älskling sen blir det en sväng till stan därefter väntar jobbet, skall jobba hela helgen men det känns helt okej.

Här kommer lite bilder.. (älskar ju våran lägenhet så mycket och måste ju visa att vi börjar få upp lite på väggarna...)



Jag älskar vårat stora rum.. blir väl lite mer färger till våren





Hahaha japp den har jag gjort själv , älskar min stol <3



Tavlor från Ullared...



Söta Josefin med Från vä, gammelmormor, mamma Johanna, gudmor Jennie, Cissi, en rörd mormor och Prästen :)


Nej nu måste jag rusa

Ha en ljuvlig dag // Helén

RSS 2.0