Feber och hosta

Ja fy fasen vad det är jobbigt att vara sjuk och inte känner jag mig bättre för fem öre, hög feber och hosta, tungandad och när jag tar tablett för febern så svettas man ju så mycket att man ser ut som man duschat, men har fått en läkar tid idag 15,15 så det skall bli skönt så dom kan lyssna på lungorna och så kanske jag kan få nåt för hostan, det är bara att stå ut !

Får blogga mer en annan dag.

LEV MED KÄRLEK // Helén

Ibland undrar man....

hur rättvist livet är egentligen, ibland så drabbas vi alla av olika hemska saker som förändrar sättet att se på vårat liv och vi vet ju aldrig vad nästa dag har att erbjuda, det är då alla säger att man skall vara stark och att allt löser sig och det gör det men hur och när det är ju det man vill veta.

Jag är ju lyckligt lottad med nära och kära runt mig och då blir ju saker ofta lite lättare att hantera.

Och nu till något annat... jag har fått någon slags influensaliknande, hosta och hög feber och fy vad det e tröttsamt, men det är bara att vila och vila lite till.

Förra lördagen hade jag kalas och det var så mysigt två av mina systrar, mamma och mina små söta syskonbarn Johanna och Mathilda (Mikaela var tyvärr sjuk) kom hit, vi käkade tacos och marängswiss, mumma.... och jag fick bl.a superfina hemmagjorda armband av Mikaela, en tröja, blomma, och en kommande tavla som mamma håller på att sy, ja det var en helyckad dag.

Sen på måndagen fick jag även paket av min underbara arbetskamrater, två jättefina dukar till julen, TACK!!

Nej nu skall jag äta lite frukost, på återseende// Helen


Mina fina armband som Mikaela gjort

 



Lite blingbling från Yster



Lite mer glitter (fläckarna är från kameran, suck)



Och en liten bild på min kommade tavla



Och vi avslutar med Söta Johanna som alltid vill diska när hon e hos oss...


GRATTIS MIN ÄLSKADE SYSTERSON

IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA SYSTERSON 25

 


Magen och födelsedag

Och så har åter vecka gått... inte undra på att man blir äldre, igår fyllde jag 38 år och jag hade en underbar dag, fick ett halsband och innetofflor av min fina familj, på kvällen plingade det på dörren och då kom mina stjärnor Johan och Ullis med en underbar blomma (som jag får visa kort på senare för jag har glömt min kamera hos min yster) och ett presentkort hos Satu på Kärra kroppsvård, jag blev så glad och dom e sååå goa.

Ja det var en underbar födelsedag.

 

Förra helgen ( det var ju ett tag sen jag skrev måste nog skärpa till mig) så var min gullunge Mathilda här från fredag till måndag, Fredagen sågs vi inte så mycket för då var det ju personalfest, det var trevligt, på lördagen var det fullspäckat som... eftr frukosten åkte vi till backaplan för att köpa ett paket till Mikaela som skulle ha kalas på söndagen då hon fyllde 7 år, sen åkte vi och köpte några olika lyktor till hemmet och till gravarna därefter åkte vi hem och lagade en mycket god middag, min mamma kom och åt med oss, det var jättemysigt, även Marie B titta förbi en sväng, sen packade vi in lyktor och kransar för att åka på våran gravrunda, och det var så vackert på kyrkogårdarna, sen släppte vi av mamma hemma och åkte mot Kärra igen, väl där hälsade vi på hos Johan och Ullis och blev bjudna på nybakade kladdmuffins (skall be om receptet och lägger sen ut det här)sen var vi så trötta men lite mys i soffan blev det ändå.

Söndagen var det dags för kalas som sagt och hon var så nöjd med dagen hela hon sken som en sol, Mosters lilla prinsessa.

Sen är det nåt fel med min mage skall kolla upp detta hos farbror doktorn..... vill inte ha några problem med den innan OP.

 

Kan ju bjuda på några gamla foton på



Här är födelsedagsbarnet Mikaela bara 4,5 år, nu är hon 7, söt som socker



Johanna mosters minsta älskling här är hon knappa året är nu 4 år snart



Min stora älskling Mathilda, här är hon bara 6 år och fem dagar... nu är hon ju 9


Sen tog min yster ett kort på mig, henne och Marie, ystertrion, visst har jag vackra ystrar...




JAG ÄLSKAR ATT VARA SYSTER OCH MOSTER


Ha nu en underbar dag// Helen

 

 


RSS 2.0